Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ - ΚΟΥΠΟΝΙ: ΗΟΗΟΗΟ

Ειδικές Παραγγελίες

Καλώς ήρθατε στo iboxyou.gr

 

Αν ψάχνετε ν'αναβαθμίσετε τα εταιρικά σας δώρα, να δείξετε την εκτίμησή σας στους συνεργάτες ή στους πελάτες σας, να χαρίσετε τα πιο ξεχωριστά δώρα στα bridal και groomsmen parties σας, να καλωσορίσετε στο γάμο ή τη βάφτιση τους καλεσμένους σας, να ευχαριστήσετε τους γνωστούς ή τους φίλους σας σε διάφορες άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικότερα αν πιστεύετε όπως εμείς, στην δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας μέσω υπέροχων δώρων, βρίσκεστε στο σωστό μέρος!


Η iboxyou.gr δεσμεύεται να κάνει την gifting εμπειρία σας ευκολότερη από ποτέ, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:


Βήμα 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@iboxyou.gr με τις πρακτικές πληροφορίες του αιτήματός σας όπως ημερομηνία, τοποθεσία και κατά προσέγγιση αριθμό δώρων που απαιτούνται, μαζί με λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, την αισθητική και το branding.


Bήμα 2. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν τις πληροφορίες που ζητήσατε, για να αποφασίσετε αν είσαστε ικανοποιημένοι να προχωρήσουμε.


Βήμα 3. Στη συνέχεια, θα σας αποστείλουμε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις προτιμήσεις σας για το σχεδιασμό των δώρων σας.


Βήμα 4. Με βάση τις απαντήσεις που παρέχετε στο ερωτηματολόγιο σχεδίασης δώρων, θα δημιουργήσουμε μια αρχική ιδέα για το design των δώρων, προς αναθεώρησή σας.


Βήμα 5. Μετά τις αναθεωρήσεις και την επιλογή του τελικού σχεδίου, προχωράμε σε καταβολή της προκαταβολής για τις υπηρεσίες μας και ξεκινάμε τη δημιουργία των δώρων σας.


Βήμα 6. Η μέρα έφτασε και δε χρειάζεται ν'ανησυχείτε για τίποτα. Τα υπέροχα δώρα μας είναι ήδη στο χώρο σας!


Μη χάνετε χρόνο, περιμένουμε να σας ακούσουμε σήμερα κιόλας.


Πάντα στη διάθεσή σας,


Ομάδα iboxyou.gr