Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ - ΚΟΥΠΟΝΙ: ΗΟΗΟΗΟ

Όροι και Προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΑ

Το www.iboxyou.gr, (εφεξής ο «Δικτυακός τόπος»), είναι ο δικτυακός τόπος που φιλοξενεί το Ηλεκτρονικό Κατάστημα με την εμπορική ονομασία «www.iboxyou.gr», το οποίο εκθέτει, προωθεί και διαθέτει προς πώληση προϊόντα ειδών δώρων μέσω του Διαδικτύου. Το www.iboxyou.gr και ο Δικτυακός τόπος ανήκουν στην εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΡΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «GIFTING SHOP I BOX YOU», που εδρεύει στην Οδό Ξυλοκάστρου 8, Ίλιον, 13122, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 300141236 / Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων), με αριθμό ΓΕΜΗ  148991601000, τηλ. 2103006179, email contact@iboxyou.gr  (εφεξής το «iboxyou.gr», ή o “Διαδικτυακός Τόπος», το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα»,  η «Επιχείρηση», «Εταιρεία», «εμείς», «εμάς», «μας»), η οποία και νομίμως το διαχειρίζεται. Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους. 
Σε περίπτωση διαφωνίας του χρήστη με οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, οφείλει να μην προβεί σε καμία ενέργεια ή χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του iboxyou.gr, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησης σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα, o χρήστης του διαδικτυακού τόπου παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των Όρων χρήσης  για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του iboxyou.gr ακόμη και μετά τις αλλαγές σημαίνει την, εκ μέρους του χρήστη, αποδοχή των ανανεωμένων Όρων. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στον διαδικτυακό μας ιστότοπο από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.
Η iboxyou.gr διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του xρήστη να ματαιώσει, αναστείλει ή τερματίσει τη λειτουργία του δικτυακού τόπου/ ηλεκτρονικού καταστήματος ή ορισμένων Υπηρεσιών ή την εμπορία ορισμένων Προϊόντων.

ΣΚΟΠΟΣ

Η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί από την Εταιρεία με σκοπό την ηλεκτρονική πώληση και την αποστολή κουτιών δώρων με είδη δώρων γενικά, καλλυντικά προϊόντα, βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά κ.α. 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Για την χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών της iboxyou.gr πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος στον ιστότοπο, ή να πραγματοποιήσετε αγορά σαν επισκέπτης.
Σε κάθε περίπτωση:
Για τη δυνατότητα αγορών απαιτούνται: α) Η συμπλήρωση των απαραίτητων πεδίων με τα έγκυρα και αληθή στοιχεία σας, β) η συμπλήρωση των πεδίων των σχετικών με την καταβολή του ανταλλάγματος της παρεχόμενης υπηρεσίας, γ) η αποδοχή των παρόντων όρων. Η θέση του χαρακτηριστικού σημείου (✓) στο ειδικό πεδίο με την ένδειξη αποδοχή των όρων, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή και από την εταιρεία αλλά και από τον χρήστη/επισκέπτη, των παρόντων Όρων.
Με το μήνυμα κατά το τέλος της διαδικασίας παραγγελίας «η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία», η εταιρεία αλλά και ο χρήστης προχωρούν σε κατάρτιση σύμβασης . Από το χρονικό σημείο αυτό και έπειτα, υπαναχώρηση δεν είναι επιτρεπτή, παρά μόνον για τους λόγους και υπό τις προϋποθέσεις που αναγνωρίζει το δίκαιο της πωλήσεως και αναφέρονται παρακάτω.
Οι δυνατοί τρόποι καταβολής του τιμήματος καθορίζονται από την iboxyou.gr, ενώ η επιλογή μεταξύ αυτών ανήκει στον πελάτη.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

Η εγγραφή σας στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων (Newsletter) του iboxyou.gr γίνεται κατ’επιλογήν σας και για κανένα λόγο δεν αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία, για τη διενέργεια αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Όμως, οι χρήστες που θα προβούν σε άνοιγμα λογαριασμού στο iboxyou.gr, θα μπορούν να λαμβάνουν διαφημιστικό υλικό, προσφορές καθώς και τα ενημερωτικά μας δελτία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που θα μας δηλώσουν κατά τη διαδικασία αυτή. Η εγγραφή στην υπηρεσία Newsletter του iboxyou.gr είναι δυνατή και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες και μπορεί να πραγματοποιηθεί με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) στο αντίστοιχο πεδίο στον δικτυακό τόπο. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στην υπηρεσία Newsletter, δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση στο iboxyou.gr να σας αποστέλλει ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλος ο σχεδιασμός του ιστότοπου, τα κείμενα, τα γραφικά, η φιλοσοφία, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και βιομηχανική ιδιοκτησία της Εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται δε ρητά η χρήση ή, κατ' οποιονδήποτε τρόπο, εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση της εταιρείας, σύμφωνα με τις ειδικότερες διατάξεις του ν.2121/1993 (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα), τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν. 100/1975), τον ν.4072/2012 (αρ.121-183, «περί σημάτων») και όλες εν γένει τις σχετικές διατάξεις των ελληνικών νόμων και διεθνών κανόνων, που έχουν επικυρωθεί και ισχύουν στην ελληνική πολιτεία. Αντίστοιχα, επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα ή σήμα, είναι καταχωρημένα και χρησιμοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.
Τέλος, η εταιρεία πωλεί τα εμπορεύματα και παρέχει τις υπηρεσίες της σε ιδιώτες και απαγορεύει ρητώς τη μεταπώληση των αποστελλόμενων προϊόντων σε τρίτους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στην καρτέλα Πολιτική Απορρήτου μπορείτε να ενημερωθείτε για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας. Η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, προκειμένου να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια, τηρώντας τους κανόνες εμπιστευτικότητας και απορρήτου. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από τον ιστότοπο iboxyou.gr  προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, τη διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. 

Αφότου εισάγετε τα παραπάνω στοιχεία και επιλέξετε πληρωμή με κάρτα, αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς (epos Paycenter), κατά συνέπεια εμείς δεν αποθηκεύουμε καμιά πληροφορία που έχει να κάνει με τα στοιχεία της κάρτας σας.

Τα παραπάνω δεδομένα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή της Οδηγίας της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD), του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, καθώς επίσης και του Κανονισμού για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) με εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:
την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας
για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
ειδικές προσφορές και νέα του site μας
Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι ένα πρωτόκολλο για την διαβίβαση δεδομένων με ασφάλεια μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης όπως είναι το Διαδίκτυο. To SSL λειτουργεί με ένα σύστημα που χρησιμοποιεί δύο κλειδιά για να κρυπτογραφήσει τα στοιχεία που μεταφέρονται. Το ένα κλειδί είναι δημόσιο και είναι γνωστό στον καθένα που θέλει να το μάθει μέσω του πιστοποιητικού ασφαλείας στην ιστοσελίδα ενώ το άλλο κλειδί είναι ιδιωτικό/μυστικό και είναι γνωστό μόνο στον παραλήπτη του μηνύματος. Ένα URL που υποστηρίζει συνδέσεις SSL αρχίζει με το λεκτικό https:. 
Το σύστημα του αποστολέα κρυπτογραφεί το μήνυμα με το δημόσιο κλειδί του παραλήπτη και όταν το μήνυμα φτάσει στον παραλήπτη αυτός το αποκρυπτογραφεί με χρήση του ιδιωτικού του κλειδιού. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται Ασύμμετρη Κρυπτογράφηση.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια και εγκυρότητα των δεδομένων ο αποστολέας μπορεί να κρυπτογραφεί το μήνυμα με το ιδιωτικό του κλειδί και έπειτα με το δημόσιο κλειδί του παραλήπτη ενώ ο παραλήπτης το αποκρυπτογραφεί πρώτα με το ιδιωτικό του κλειδί και έπειτα με το δημόσιο κλειδί του αποστολέα.
Σήμερα αποτελεί το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers).
Επιπλέον, μεγαλύτερη ασφάλεια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί το προσωπικό password που δημιουργείται όταν γίνεστε εγγεγραμμένος χρήστης. Φροντίστε να κρατάτε μυστικούς τους κωδικούς σας σε κάθε περίπτωση. Κατά τη δημιουργία των passwords κάντε χρήση συμβόλων μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες, για αύξηση της ασφάλειας σας.
Η διεκπεραίωση της πληρωμής των παραγγελιών με χρήση κάρτας, γίνεται με απόλυτη ασφάλεια μέσω ανακατεύθυνσης στην πλατφόρμα «ePOS Paycenter» της Τράπεζας Πειραιώς. Κατά την διαδικασία πληρωμής τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη αποστέλλονται μέσω ασφαλούς διασύνδεσης με τη χρήση XML web service στο ePOS Paycenter, με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128bit και πιστοποίηση διεθνούς προτύπου ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Οι παραγγελίες με μέσα εξ’ αποστάσεως πραγματοποιούνται μόνο μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά και διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, την τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και την κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014. Η εταιρεία μας δε λαμβάνει και δε διεκπεραιώνει παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ή μέσω των σελίδων της στα Social Media. 
Μπορείτε να υποβάλλεται την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο iboxyou.gr, στο τηλέφωνο 210-3006179 από Δευτέρα – Παρασκευή (10:00 – 14:00).  Με την υποβολή τηλεφωνικής παραγγελίας αποδέχεστε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, καθώς και την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας, που παραθέτονται στον παρών διαδικτυακό ιστότοπο.
Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και πατώντας στο κουμπί «προβολή» του αντίστοιχου προϊόντος. Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τη διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δε φέρει όμως καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους.
Σας συμβουλεύουμε σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του προϊόντος εμφανίζει ασυνήθιστη περιγραφή, να επικοινωνείτε άμεσα με την εταιρεία πριν προβείτε σε κάποια αγορά.
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο site μας, δίπλα σε κάθε προϊόν, συμπεριλαμβάνουν τον εκάστοτε ΦΠΑ. Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η αγορά σας γίνει με τιμολόγιο, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο Φ.Π.Α. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας και σε αυτή την περίπτωση, πρωτού προβείτε σε αγορά.
Η iboxyou.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αναπροσαρμόζει τις τιμές του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. 
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός κατά τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΤΡΟΠΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία ολοκληρώνεται με την ταυτοποίηση των στοιχείων σας (μέσω σύνδεσης στο λογαριασμό σας, εγγραφή ή συνέχιση ως επισκέπτης), την εισαγωγή των διευθύνσεων χρέωσης και διευθύνσεων αποστολής (όταν αυτά διαφέρουν, δυνατότητα πάνω από μίας διεύθυνσης αποστολής όταν έχουμε πολλαπλή παραγγελία δώρων), την επιλογή του τρόπου αποστολής, την επιλογή του τρόπου πληρωμής και τέλος την επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. 
Σε περίπτωση που δε λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα, διότι σε περίπτωση εισαγωγής λανθασμένων στοιχείων επικοινωνίας από μεριάς σας, θα είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η iboxyou.gr αποστέλλει τα κουτιά δώρων της σε Ελλάδα και Κύπρο και συνεργάζεται με τις εταιρείες ACS Couriers και Courier Center, για να το πετύχει. Tα έξοδα αποστολής είναι σταθερά 3,5 ευρώ για την Ελλάδα (1-3 εργάσιμες) και 9 ευρώ για την Κύπρο (5-7 εργάσιμες). Τα έξοδα αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι επιπλέον 2 ευρώ και η μέθοδος πληρωμής μπορεί να επιλεχθεί μόνο εφόσον η διεύθυνση αποστολής είναι ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης, ενώ για την Κύπρο δεν υπάρχει η αντίστοιχη δυνατότητα. Για δυσπρόσιτες περιοχές, η παραλαβή γίνεται απ' τα τοπικά συνεργαζόμενα καταστήματα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.
Για τους πελάτες της Αττικής υπάρχει δυνατότητα υπηρεσίας express shipping, για παραδόσεις εντός της ημέρας (παραγγελίες πριν από της 12:00), κατόπιν συνεννόησης και με επιπλέον κόστος. Γι’αυτή την υπηρεσία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο της εταιρείας.
Προσοχή! Παρακαλείστε να είστε σίγουροι για την παραλαβή των δώρων από τους παραλήπτες τους, προς αποφυγήν επιστροφής του πακέτου πίσω στην εταιρεία μας. Σε περίπτωση μη παραλαβής του δώρου, το πακέτο θα φυλάγεται στα υποκαταστήματα Courier για 7 μέρες. Αν δεν παραληφθούν σε αυτό το διάστημα, τα δώρα θα επιστρέφουν στο iboxyou.gr, και θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του δέματος στην έδρα μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα (Ασφαλής Διαχείριση μέσω Piraeus Bank)
Paypal
Viva Wallet
Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)
Τραπεζική Κατάθεση 
ΙΒΑΝ Eurobank
GR030  26025  90000 10020 1448 408
Δικαιούχος: Mαρίκα Παναγιώτου

ΙΒΑΝ Πειραιώς
GR41 0172 0460 0050 4609 5751 278
Δικαιούχος: Mαρίκα Παναγιώτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το δώρο σας χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, όταν η επιστροφή δεν υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, όπως αυτή αποδεικνύεται από τα έγγραφα παραλαβής. Επιπλέον, είναι υποχρέωσή σας  να αποστείλετε τα προϊόντα στην άριστη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις τους. Επικοινωνήστε μαζί μας με email στο sales@iboxyou.gr ή τηλεφωνικά στο 2105752955 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-14:00.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μόνο εάν δεν έχετε ακόμα λάβει το σχετικό email δρομολόγησης της αποστολής του δώρου σας. Παρακαλούμε πολύ για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν μέσω email στο sales@iboxyou.gr με θέμα «Ακύρωση Παραγγελίας» ή μέσω τηλεφώνου στο 2103006179, κατά τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει αφού το δέμα έχει αποσταλεί, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του δέματος στην έδρα μας.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015 και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξής ιστότοπο για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς.