Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ - ΚΟΥΠΟΝΙ: SFREE

Πολιτική Απορρήτου

ΓΕΝΙΚΑ


Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου iboxyou.gr ιδιοκτησίας της «ΜΑΡΙΚΑΣ ΓΕΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ» εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου και την υποχρέωση τήρησής τους.

Σε περίπτωση διαφωνίας του χρήστη/επισκέπτη με οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους Πολιτικής Απορρήτου, οφείλει να μην προβεί σε καμία ενέργεια ή χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του iboxyou.gr, συμπεριλαμβανομένης και της απλής περιήγησής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα, o χρήστης του διαδικτυακού τόπου παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο της Πολιτικής Απορρήτου για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του iboxyou.gr ακόμη και μετά τις αλλαγές σημαίνει την, εκ μέρους του χρήστη, αποδοχή της ανανεωμένης Πολιτικής. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στον διαδικτυακό μας ιστότοπο από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Ως προσωπικό δεδομένο νοείται κάθε πληροφορία ή συνδυασμός πληροφοριών που θα μπορούσε να σας ταυτοποιήσει άμεσα (πχ. Ονοματεπώνυμο) ή έμμεσα (πχ. μέσω ψευδοποιημένων δεδομένων  όπως το ΑΜΚΑ ή ο ΑΔΤ). Αυτό σημαίνει ότι τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν στοιχεία όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό κινητού τηλεφώνου, προσωπικές προτιμήσεις, κ.α.

Με την παροχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) και τους παρακάτω όρους χρήσης.

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

•          Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)

•          Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Επιπλέον, ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Ακολουθούμε όλες τις φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας ηλεκτρονικά και μη.

•          Δεν θα πουλήσουμε, δώσουμε ή ανταλλάξουμε ποτέ τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους χωρίς την έγκριση σας ή αν υπάρξει νομικός λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

•          Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

•          Εάν είστε κάτω των 16 ετών, θα πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

•          Θα κρατήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο χρειάζεται. Από τη στιγμή που δεν τις χρειαζόμαστε θα διαγραφούν από τα αρχεία μας σύμφωνα με τις νομικές προδιαγραφές.

Εφόσον επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας χωρίς να εγγραφείτε ή να παραγγείλετε ως επισκέπτης, συλλέγονται τα παρακάτω δεδομένα, προκειμένου να ενημερωθεί η Εταιρεία για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα και τα οποία είναι τα ελάχιστα προκειμένου να υπάρχει συμμόρφωση με την Αρχή Επεξεργασίας Δεδομένων που απαιτεί ελαχιστοποίηση επεξεργασίας αυτών:

•          Δεδομένα συσκευής: ταυτότητα συσκευής, λειτουργικά συστήματα, έκδοση λειτουργίας συσκευής ή άλλα αναγνωριστικά αυτής

•          Στοιχεία σύνδεσης: ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, ΙP address (διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου) και άλλα στοιχεία σχετικά με το πρωτόκολλο σύνδεσης

Στο iboxyou.gr παρέχεται η δυνατότητα συλλογής προσωπικών δεδομένων μόνο των χρηστών εκείνων που είτε έχουν τοποθετήσει παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε έχουν κάνει εγγραφή μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη, ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω του site, δηλαδή να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.λ.π. Το iboxyou.gr, δε θα διανείμει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός πελάτη ή άλλα προσωπικά δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη. Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη είναι δυνατό να αξιοποιηθούν στο μέγιστο για τη δημιουργία προσωπικού περιεχομένου, υπηρεσιών και διαφήμισης σχετικών με το web site μας.

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Δεσμευόμαστε ν’ αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ


Ως υπεύθυνος επεξεργασίας ορίζεται εκείνο το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ή δημόσια αρχή, ή υπηρεσία ή οποιασδήποτε άλλος φορέας που μεμονωμένα ή από κοινού με άλλους προσδιορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η Μαρίκα Παναγιώτου.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: contact@iboxyou.gr εάν δεν συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία ή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας. Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ (GDPR), αν θέλετε να γίνει πλήρη διαγραφή των στοιχείων σας, σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς που αναλύονται παραπάνω, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιούνται το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε το password και το e-mail σας, όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της iboxyou.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.


ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ


Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).


COOKIES


Το ηλεκτρονικό κατάστημα iboxyou.gr χρησιμοποιεί τα cookies με σκοπό την καλύτερη εμπειρία της διαδικτυακής σας περιήγησης. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για την παρουσίαση της ιστοσελίδας μας ή λειτουργίες του καλαθιού αγορών, καθώς και τη δυνατότητα της ενιαίας εγγραφής, έτσι ώστε να μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας μόνο μία φορά.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία ζητάνε την άδεια να τοποθετηθούν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και μεταδίδονται μόνο στον server μας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Εφόσον συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται στο σκληρό σας κι έπειτα βοηθάει στην ανάλυση της επισκεψιμότητας ή σας ενημερώνει κατά την επίσκεψη σας σε μία ιστοσελίδα. Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός μοναδικού αριθμού).

Είναι επιλογή σας το αν θα αποδεχθείτε ή θα απορρίψετε τα cookies. Μπορείτε να δείτε και να διαγράψετε τα cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, και να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα cookies γενικά αντιμετωπίζονται μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες στο θέμα αυτό από τον κατασκευαστή ή μέσω της λειτουργίας «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να περιοριστούν ή να μην είναι διαθέσιμες, αν δεν επιτρέπετε τα cookies.

Οι βασικότεροι τύποι Cookies που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιγράφονται παρακάτω:


Λειτουργικά: Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Σας επιτρέπουν να πλοηγείστε στην Ιστοσελίδα και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent 1 ημέρα έως 1 χρόνο)


Απόδοσης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την μέτρηση της απόδοσης και τη βελτίωση της λειτουργικότητας, καταγράφοντας ανώνυμα δεδομένα για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)


Επίσκεψης: Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης


Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies): Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών. Με τα cookies κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να συνδεθείς στα κοινωνικά σου δίκτυα (πχ Facebook - Twitter - YouTube - Instagram) και να μοιραστείς εκεί περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Τα διαφημιστικά cookies (τρίτων μερών) συλλέγουν πληροφορίες που συμβάλλουν στην καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων. Αυτά τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) αλλά για μεγάλο χρονικά διάστημα (persistent)


Cookies της Google Analytics: Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google. Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.